کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کی‌یف از آموزش ۳۰ هزار نظامی اوکراینی توسط اروپا خبر داد

وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی سال جاری میلادی 30 هزار نظامی این کشور را آموزش می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع اوکراین روز سه شنبه اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد طی سال جاری میلادی ۳۰ هزار نفر از نظامیان این کشور را آموزش دهند.

 

در بیانیه وزارت دفاع اوکراین آمده است: «مقرر شده است که طی سال جاری میلادی سی هزار نفر از نیروهای مسلح اوکراین در سرزمین‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا آموزش ببینند».

 

وزارت امور خارجه اوکراین گفت که این اقدام در چارچوب ماموریت اتحادیه اروپا در کمک‌های نظامی به اوکراین صورت می‌گیرد.

 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشتر گفته بودکه این اتحادیه تا کنون ۲۴ هزار نظامی اوکراین را آموزش داده و این تعداد افزایش خواهد یافت.

 

از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، کی‌یف ده‌ها میلیارد یورو کمک‌های نظامی و مالی از اتحادیه اروپا و آمریکا دریافت کرده است.

 

کشورهای غربی از طریق حمایت‌های نظامی و سیاسی که به کی‌یف ارائه می‌دهند در تلاش برای جلوگیری از تحقق اهداف عملیات نظامی روسیه در اوکراین هستند اما مسکو بارها تاکید کرده که عملیات نظامی در دونباس تنها پس از تحقق تمامی اهداف تعیین شده متوقف خواهد شد.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که این کشور در تلاش برای اشغال سرزمین‌های اوکراین نبوده بلکه هدف روسیه، حمایت از ساکنان منطقه دونباس بوده که طی ۸ سال مورد حملات و کشتارهای جمعی از سوی نظامی کی‌یف بوده‌اند.

 

مسکو بارها اقدام کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی در ارسال تسلیحات به اوکراین را محکوم کرده است.

 

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرده که هرگونه محموله‌های نظامی که اوکراین ارسال می‌شوند، اهداف مشروعی برای نیروهای روسیه به شمار می‌آیند./ فارس

ارسال نظر