پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود

کی‌یف از آموزش ۳۰ هزار نظامی اوکراینی توسط اروپا خبر داد

وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی سال جاری میلادی 30 هزار نظامی این کشور را آموزش می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 21
کد خبر: ۱۹۰۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع اوکراین روز سه شنبه اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد طی سال جاری میلادی ۳۰ هزار نفر از نظامیان این کشور را آموزش دهند.

 

در بیانیه وزارت دفاع اوکراین آمده است: «مقرر شده است که طی سال جاری میلادی سی هزار نفر از نیروهای مسلح اوکراین در سرزمین‌های کشورهای عضو اتحادیه اروپا آموزش ببینند».

 

وزارت امور خارجه اوکراین گفت که این اقدام در چارچوب ماموریت اتحادیه اروپا در کمک‌های نظامی به اوکراین صورت می‌گیرد.

 

«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پیشتر گفته بودکه این اتحادیه تا کنون ۲۴ هزار نظامی اوکراین را آموزش داده و این تعداد افزایش خواهد یافت.

 

از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، کی‌یف ده‌ها میلیارد یورو کمک‌های نظامی و مالی از اتحادیه اروپا و آمریکا دریافت کرده است.

 

کشورهای غربی از طریق حمایت‌های نظامی و سیاسی که به کی‌یف ارائه می‌دهند در تلاش برای جلوگیری از تحقق اهداف عملیات نظامی روسیه در اوکراین هستند اما مسکو بارها تاکید کرده که عملیات نظامی در دونباس تنها پس از تحقق تمامی اهداف تعیین شده متوقف خواهد شد.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه تاکید کرد که این کشور در تلاش برای اشغال سرزمین‌های اوکراین نبوده بلکه هدف روسیه، حمایت از ساکنان منطقه دونباس بوده که طی ۸ سال مورد حملات و کشتارهای جمعی از سوی نظامی کی‌یف بوده‌اند.

 

مسکو بارها اقدام کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی در ارسال تسلیحات به اوکراین را محکوم کرده است.

 

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه تاکید کرده که هرگونه محموله‌های نظامی که اوکراین ارسال می‌شوند، اهداف مشروعی برای نیروهای روسیه به شمار می‌آیند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار